Het complete overzicht van Overige Goede Doelen in Harderwijk

Niet geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (niet-ANBI)

Stichting Buitenplaats Scouting Harderwijk

Stichting ‘Buitenplaats Scouting Harderwijk’ ondersteunt de Scouting verenigingen Ragay Redoz en Verbraak Margriet Groep bij het realiseren van het gezamenlijke initiatief ‘Buitenplaats Scouting Harderwijk, dé natuurlijke en actieve belevenis voor jongeren ‘.

Stichting Doe Maar Mee

Doe Maar Mee is een aantal jaren geleden opgezet door ouders van een schoolverlater van De Lelie in Harderwijk. Doe Maar Mee wil jongeren met een lichte / matige beperking – van ongeveer 17 tot 30 jaar (en ouder) samen brengen op De Veluwe. Want samen is veel leuker!

Jeugdfonds Sport & Cultuur gemeente Harderwijk

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Zij kunnen niets doen aan sport, muziek, dans of kunst omdat hun ouders de contributie of lesgeld niet kunnen betalen. Gelukkig kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Wij betalen voor deze kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigde attributen.

Onderweg met Yonathan

Yonathan is een gezellig, tevreden jongen uit Harderwijk van bijna 8 jaar. Hij is ernstig meervoudig gehandicapt en heeft overal hulp bij nodig. Die krijgt hij van zijn gezin en vaste begeleiders. Hij heeft ook hulpmiddelen en materialen nodig om gezond te blijven en te kunnen spelen waar geen subsidie voor is, zoals een rolstoelbus en een loopapparaat. Op zijn website staat hoe je  Yonathan beter kan leren kennen en hoe je hem financieel kan ondersteunen.

Stichting Podium Spektakel Harderwijk

Stichting Podiumspektakel Harderwijk zet zich in om unieke, muzikale theatervoorstellingen in Harderwijk te organiseren, gebaseerd op gebeurtenissen in de geschiedenis van de stad. Zangers, muzikanten, acteurs en vele vrijwilligers zetten hun enthousiasme en creativiteit in om het publiek een unieke belevenis te bieden. Daarmee bieden zij niet alleen een mooie voorstelling aan het publiek dat spelenderwijs wordt meegenomen in de geschiedenis van de stad, maar worden ook allerlei geledingen uit de samenleving met elkaar verbonden.

Repair Café Harderwijk

Doel van het Repair Café is de duurzaamheid in onze samenleving te vergroten. Slogan: ‘Weggooien, mooi niet!’. Het Repair Café Harderwijk organiseert bijeenkomsten waar het draait om repareren. Er zijn deskundige vrijwilligers, gereedschap en materiaal aanwezig om zoveel mogelijk reparaties uit te voeren. Bezoekers van het Repair Café nemen van thuis hun kapotte spullen mee en gaan samen met de vrijwilliger aan de slag om deze te repareren.  De dienstverlening van het Repair Café is gratis.

Naam goede doel

Hier kan uw Goede Doel staan!

Naam goede doel

Hier kan uw Goede Doel staan!.